Annes Klinikk

Alternativ behandling – merverdiavgift

 

Det er vedtatt å avvikle unntaket i merverdiavgiftsloven for alternativ behandling. Dette innebærer avgiftsplikt på omsetning og formidling av alternativ behandling fra 1. januar 2021.

Vår prisliste er er derfor justert etter gjeldende lovendring. 

Les om Regelverksendringer fra Finansdepartementet fra 1. januar 2021

Kroppen din snakker til deg. Hører du det ikke?
Du hører på kroppen din når den sier til deg at du er sulten og tørst og trøtt. Men hva med når du føler smerter og ubehag?
Da er det lett å overdøve kroppen med alt annet man skal gjøre og tenke at det går sikkert over. Men smerte og ubehag er kroppens måte å si: "Hallo, NÅ er det for mye stress på oss musklene i nakke og skuldre, pass på pusten din og hva med litt massasje?!" Smerte og ubehag er direkte kommunikasjon fra kroppen som du bør høre på. Overser du, blir det ofte verre

 

Ved å benytte ulike massasjeteknikker og kombinasjonbehandlinger for å myke opp, strekke og manipulere muskulaturen i nakke og skulderområdet, du kan møte hverdagen uten smerter. Som helhetsterapeut benytter jeg meg av alle mine kunnskaper og vurderer om kombinasjonsbehandlinger som massasje og kopping eller akupunktur og reflexologi vil gi deg bedre resultater enn kun den ene behandlingsformen fremfor en annen. 

Avslappende massage Annes klinikk.png

Avslappende massasje

Denne massasjen passer bra mot stress, depresjon, og alle typer nevroser. Behandlingen stimulerer muskler,  forbedrer metabolismen, påvirker nervesystemet, øker livslysten, stimulerer hjerte- og karsystemet eliminerer effektene av negativt stress, apati, tretthet, utmattelse, søvnløshet, hodepine, nervebaserte smerter, samt muskelanspenninger i skuldre og nakke. Avslappende massasje gir en dyp følelse av velvære og fullstendig avslapning. Massasjen utføres med langsomme beroligende anti-stress bevegelser, er avstressende, rolig og behagelig, i varme gode omgivelser med lav musikk eller full stillhet. Tiden er bare din. 

Behandlingstid  1/2 time

Avslappende massasje              550,-

Behandlingstid 1 time

Avslappende massasje              790,-

Akupunktur Annes klinikk.png

Akupunktur

Akupunktur benyttes blant annet ved muskel og skjelettlidelser, hodepine, stress og slitenhet og plager og smerter i forbindelse med menstruasjon. Akupunktur brukes mot lidelser i muskelskjelett systemet og oftest ved at nåler stikkes i det utøvere kaller triggerpunkter, som er smertefulle og sensitive punkter i muskulatur. Behandlingen er ikke smertefull, men du kan merke et lite stikk når nålen settes og du vil kjenne nålefølelsen når nålen treffer punktet som et lite press. 
Akupunktur brukes i en viss grad innenfor det etablerte helsevesenet som supplement til eksisterende behandlingsmetoder, i behandling av ulike smertetilstander, og som smertelindring til fødende kvinner.

Behandlingstid 1 time

Akupunktur                                 550,-

Kopping Annes klinikk.png

Kopping

Kopping er en sterkere variant  av bindevevsmassasje, som effektivt løser opp i blant annet stiv nakke 

og stramme skuldre.

Kopping er velegnet ved smertetilstander i muskler og ledd som for eksempel rygg, nakke og skulder, ved generelt dårlig sirkulasjon i et område, luftveis- og fordøyelsesproblemer og dårlig immunforsvar. Kopping er spesielt velegnet i kombinasjon med akupunktur, men gir også gode resultater brukt alene. 

Massasjeformen virker dypt og kan utføres lett, middels eller hardt, alt etter ditt ønske og tilstand.

Kraftig behandling av svært spent muskulatur kan gi blåmerker og musklene kan være ømme et par dager etter behandling.

Mange opplever at kopping kan gi økt energi og følelse av velvære. 

Behandlingstid 30 min

Kopping                                      550,-

Dypvevsmassasje Annes klinikk.png

Dypvevsmassasje

Massasjen fokuserer på omstilling av dypere lag av muskler og bindevev. Den er spesielt nyttig for kroniske smerter ved utsatte områder som stiv nakke og øvre del av ryggen, korsryggsmerter, tretthet i leggmuskel og ømme skuldre. Noen av de samme strøk anvendes i klassisk massasjeterapi, men bevegelsen er langsommere 
og trykket er dypere og konsentrert på områder med spenning og smerte for å nå under sjiktet av muskler og fascia (bindevevet som omgir musklene). 
På enkelte punkter i løpet av massasjen er det vanlig å oppleve et visst ubehag og smerte. Det er viktig å fortelle massasjeterapeuten når det gjør vondt, og om smerter du opplever er utenfor komfort sonen. 

Behandlingstid 1/2 time

Dypvevsmassasje                       550,-

Behandlingstid 1 time

Dypvevsmassasje                       790,-

Helhetsterapi Annes Klinikk.png

Helhetsterapi

er en samlebetegnelse for flere ulike behandlings metoder som: 
Øreakupunktur, ulike massasjemetoder, kopping, soneterapi, meridiandrenasje, kinesiologi, med mer. Helhetsterapi bygger på helhetstenkning med å styrke kroppen som en helhet, på lik linje med akupunktur.

Helhetsterapi er komplementær /alternativ behandling der man benytter seg av ulike former for behandling som blir tilpasset behovene og ønskene til hver enkelt, og tar sikte på å behandle hele mennesket. Som ved de fleste andre komplementære behandlingsmetoder, er meningen å finne en behandling som skal sette i gang kroppens evne til å helbrede seg sel.

Behandlingstid 1 time

Helhetsterapi                              790,-

Kombinasjonsbehandling Annes Klinikk.png

Kombinasjonsbehandling

Ved kombinasjonsbehandling benyttes både massasje, kopping og/eller akupunktur på problemområder. Ved å bruke flere behandlingsmetoder vil effekten av hver behandling forsterkes. 

Kombinasjonsbehandling egner seg spesielt bra for personer med stive og ømme områder som nakke, skulder og rygg.

Akupunktur kombinert med massasje har vist seg svært effektivt mot denne typen plager.

Benyttes på problemområder eller ved spesielt spent muskulatur. 

Behandlingstid 1 time

Kombinasjonsbehandling         790,-

Klassisk massasje Annes klinikk.png

Klassisk massasje

Dette er er en avslappende og energigivende massasje med eller uten Reiki healing. Løser opp muskelspenninger og smerter, frigjør pust og gir økt bevegelighet til behandlet område. En behandlingsform som bidrar til å løse opp spenninger som kan oppstå ved skader, dårlig arbeidsstilling, feilbelastning, anstrengelse og/eller følelsesmessige årsaker som for eksempel stress.

Klassisk massasje, også kalt for svensk massasje, er en av de mest populære massasjeformene i Norge og Vesten forøvrig. 

Behandlingstid 1/2 time

Dypvevsmassasje                       550,-

Behandlingstid 55 min

Klassisk massasje                       790,-

Fotsoneterapi reflexologi Annes Klinikk.

Fotsonetreapi reflexologi

En naturlig og medisinfri behandlingsform som styrker kroppen både fysisk og psykisk.Når det oppstår ubalanse/sykdom i et organ eller i en del av kroppen, blir tilsvarende sone (område) på føttene følsomme for trykk. Med punktmassasje på føttene hjelper 
man kroppens evne til å helbrede seg selv og til å gjenopprette balansen. Fungerer både på kroniske og akutte problemer; som f.eks muskel- og skjelettplager, infeksjoner, psoriasis, migrene, astma, atopisk eksem, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk, stressrelaterte plager, utbrenthet, søvnproblemer, depresjon, angst og andre psykiske problemer.
Behandlingen løser opp blokkeringer, bryter ned spenninger og bidrar til økt blodsirkulasjon.

Behandlingstid 50 min

Soneterapi                                  790,-

Kombinasjonsbehandling Annes Klinikk.png

Gavekort

Gavekort fra Annes Klinikk er den perfekte jubileumsgave, vert / vertinnegave, julegave eller kun som en hyggelig oppmerksomhet. 

Hent gavekortet hos Annes Klinikk eller bestill et gavekort via linken nedenfor og få det tilsendt i posten, enten til deg selv eller den du vil gi det til.

Gavekortet blir levert i en lekker eske med sløyfe, påført verdi og dato. Gavekortet har valgfritt beløp.
Kortet kan benyttes til alle typer behandlinger.

Mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke løses inn i kontanter. Kortet har en gyldighet på ett år. 

For gavekort som bestilles på e-post og sendes i posten, kommer porto på kr. 45,- i tillegg til sum på gavekort.

Sendes samme dag 

Minste sum                                 300,-

Behandlinger

Kontakt meg

Ta gjerne direkte kontakt for timebestilling eller om du har spørsmål om behandlinger.

E-post post@annesklinikk.no

Tlf/SMS  909 72 041

Messenger @annesklinikk

Facebook

Annesklinikk