top of page
Forsidebilde_logo.png

E-post ikihle@gmail.com

Tlf  956 35 593

Messenger @Ingeborgs-permanent-makeup

E-post ikihle@gmail.com

Tlf  956 35 593

Messenger @Ingeborgs-permanent-makeup

Klinikk Estetikk

Den beste behandlingen du får er den du ikke kan se -

inntil du ser før og etter bildene.

Det handler om at du skal være tilfreds i din kropp og med ditt utseende, derfor jobber vi alltid for å fremheve det vakre som også vil dempe det du kanskje ikke er like fornøyd med.

Målet er å gi deg en behandling som gir et naturlig vakkert resultat.

Jeg utfører effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet, og visjonen er at du som kunde skal føle at jeg oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte.

For utfyllende informasjon om behandlingene kan du lese mer på min side klinikkestetik.no

Kosmetisk kirurgi og kosmetisk behandling – merverdiavgiftsplikt

 

Det er vedtatt å innføre merverdiavgift på kosmetisk kirurgi og kosmetisk behandling som ikke er medisinsk begrunnet fra 1. januar 2021.

Vår prisliste er er derfor justert etter gjeldende lovendring. 

Les om Regelverksendringer fra Finansdepartementet fra 1. januar 2021

Behandlinger
Klinikk Estetikk Kjemisk peeling

Kjemisk peeling

Ved en kjemisk peeling legger vi en syre på huden som gir en kjemisk reaksjon. Vi har avanserte peelinger som gir god effekt i huden uten å flasse, og peelinger hvor det øverste hudlaget kan flasse av. Det viktig å velge riktig syrebehandling i forhold til akkurat din hud og dine hudproblemer fordi de ulike syrene har forskjellig effekt. Mange synes at peeling og syrebehandlinger høres skummelt ut, men dette er en av de mest effektive behandlingene for å opprettholde en sunn og frisk hud. 

En kjemisk peeling kan forbedre hud ved overproduksjon av talg, acneproblemer, inflammasjon, pigmenter, linjer, rynker og forbedre fuktnivået i huden. En kjemisk peeling gir deg en sunn og frisk hud med glød.

Mild peel kr. 1100,-   

Acne peel kr. 1500,-

Medium peel fra kr. 1750,-

Meline peel kr. 1690,-

Dyp peel kr. 2490,-

Klinikk Estetikk Dermapen microneedling

Dermapen

Dermapen lager kontrollerte skader i huden som stimulerer til dannelsen av kollagen. Dette resulterer i forbedring av linjer, rynker og hudkvalitet.

Dermapen er en microneedling behandling som lager små mikroperforasjoner i huden. Det fører til at huden aktiverer reparasjonmekanismene i kroppen og  leger skaden raskt. Resultatet gir en hudforbedrende effekt, med stimulering av kollagen og elastin.  Allerede etter en behandling merker du forskjell på huden.

Microneedling har effekt på

Hudoppstramming, linjer og rynker, også rundt øyne og munn.

Porer, arr, pigmenter. dermapen gir forbedret glød og hudtone

Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/decollèt.

 

Dermapen enkel: Ansikt kr. 2400,-  | Ansikt og hals kr. 2900,- | Ansikt, hals og bryst kr. 3300,-

Dermapen signatur behandling med peel fra kr. 3500,-

Dermapen signaturbehandling med peel og mesoterapi   fra kr. 3990,-

Klinikk Estetikk plasmage.png

Plasmage

Tunge øyelokk og poser under øynene? Med Plasmage er det mulig å løfte og stramme opp øvre og nedre øyelokk og glatte ut linjer og dypere rynker rundt øyne og munnen.

Plasmage er en såkalt ikke invasiv behandling. I stedet for å operere, benytter Plasmage lys-energi som fordamper bort det øverste hudlaget slik at hudvevet trekkes sammen.​

Behandlingen er populær, og er et særdeles godt alternativ til dere som ikke har behov for kirurgisk behandling.​ Plasmage utføres på øvre øyelokk, nedre øyelokk, såkalte kråketær, rynker mellom øyenbryn, overleppe og linjer i kinn. Behandlingen er også veldig effektiv i forhold til "røykelinjer" over munnen!

Etter behandling kan man nesten umiddelbart se at huden har strammet seg opp. Du vil se små brune prikker i det behandlede område, som blir en sårskorpe i huden.

Plasmage per område kr. 4900,- 

Klinikk Estetikk Restylane filler

Restylane filler

Leppeforstørrelse, Tear trough, contourering av kinn og kjevelinje. Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt.

Restylane kan benyttes enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer, leppeforstørrelse eller definere leppene. 

Restylane Tear through er en behandling for trette øyne, og fungerer som en concealer-behandling, bortsett fra at denne er under huden, og behandler der problemet kommer ifra. Ved den rette indikasjonen gir denne behandlingen helt fantastiske resultater, og de aller fleste føler seg mye freshere. Behandlingen medfører stort sett kun to stikk på hver side, er minimalt smertefullt, og gir gode resultater. 

Restylane glatter ut linjer, forynger huden, og gir fyldigere og myke lepper. Vi bruker også

Restylane til å behandle linjer (røykelinjer) rundt munnen. Med Restylane kan vi gi kinnene et lite løft, behandle søkk under øyne, gi en mer definert kjevelinje og hake.

Restylane filler

0,5ml kr. 3150,-

1 ml kr. 3700,- 

2ml kr. .7000,- 

3ml kr. 10 750,-

Klinikk Estetikk Botox Lipflip gummysmil

Rynkebehandling

Azzalure 125 speywood enheter fra 2500,-

For godkjent behandling ved stilles det følgende krav:

  • Alle kunder må godkjennes av klinikkens ansvarlige lege før behandlingsforløp kan iverksettes. Dette gjøres gjennom e-konsultasjon og utfylling av helsedeklarsjonsskjema som kunde må besvare innen 24 timer før behandling. Varighet for godkjenning er 12 måneder dersom helsetilstanden ikke endrer seg.

  • Aldersgrensen for å få behandling er etter loven 18 år.

Linjer/rynker mellom øyenbryn.

Linjer i pannen
Linjer ved øyekroken 

Nedadgående linjer ved munnviker

For mye tannkjøtt som vises når man smiler

Sterk muskelaktivitet i hake.

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt her:

Klinikk Estetikk Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi er en svært populær estetisk behandling som gir deg aktive ingredienser rett inn i huden, den blir myk, plumpet og får glød etter bare en behandling. Ønsker du deg en naturlig hudforbedring over tid kan mesoterapi være et alternativ for deg. 

I mesoterapi behandles det midterste hudlaget  - dermis ved å tilføre næringsstoffer og aktive ingredienser til huden gjennom mikroinjeksjoner.

Når huden får tilført ulike næringsstoffer har dette en positiv effekt påcellulære metabolism.

Ved å tilføre aktive ingredienser som vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre er dette med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt. 

Peel + 1 cocktail mesoterapi fra 1990,-

Peel + 2 cocktail mesoterapi fra kr. 2490,-

Peel + 3 cocktail med mesoterapi kr. 2990,-

Klinikk Estetikk Laser IPL Intense pulsed Light

Laser IPL 

IPL (Intense pulsed light) er et bredspektret lys som jobber effektivt og skånsomt. IPL fjerner effektivt og skånsomt , solskader pigmentflekker,  teleangiektasier, hemangiomer, couperose, diffus rødhet og fødselsmerker. 

Vi arbeider med ulike bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden. IPL laseren fra Alma har et innebygget kjølesystem som bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling med meget gode resultater.

Behandlinger er egnet for alle hudtyper og er helt trygt for tynne og delikate områder, inkludert hals og decollette, og hender, armer og strekkmerker. Resultater viser forbedringer av utseendet til vaskulære og pigmenterte lesjoner, reduserte størrelse på porer, forbedret hudtone og tekstur for myk, strålende og sunn hud.

Ansikt per gang                kr. 1490,-

Bryst, kur 4 behandlinger kr. 5000,-

Klinikk Estetikk PRP Platelet Rich Plasm

PRP ansikt

PRP/  Platelet Rich Plasma therapy eller blodplateberiket plasma-behandling er en teknikk som utnytter kroppens medfødte evne til fornyelse av eget vev, og er svært effektiv.Ved å bruke dine egne vekstfaktorer og stamceller øker man vekst av elastin og collagenefibre uten injeksjoner av medikamenter og fillere. Behandlingen har god effekt på fine linjer/rynker rundt øyne og ansikt, nasolabiale folder/grove rynker mellom nesevinge og munnviker. Rynker rundt munn, panne , hals, nakke, bryst og sure munnviker. reduserer porer og gir jevnere hudfarge. reduserer poser og mørke søkk/ringer under øyne

PRP ansikt                                 7000,-

Klinikk Estetikk Skinbooster

Skinbooster

Skinboosters er først og fremst brukt som kur for hudforyngelse, men har også andre indikasjoner med svært god effekt, som arrkoreksjon og behandling av akne arr. Ved å injisere områder med arr, vil hudens kvalitet øke, slik at arrene nedtones i stor grad.

Et annet behandlingsområde for skinboosters er å slette ut rynker rundt munn, såkalte «røykelinjer», i dette området ønsker vi ikke å fylle i fare for å øke volum og dermed få «snusleppe». Her er skinboosters et utmerket produkt for å oppnå et jevnt resultat, uten å gi volum.

Skinboosters er også ofte benyttet mot akne arr, i tillegg til at de kan forbedre huden på hals og bryst. Kuren er på tre behandlinger med noen ukers mellomrom. Da tar man litt etter litt, lar huden jobbe mellom behandlingene, og tilpasser etter hvert. Etter en kur på tre behandlinger, kan man ta en såkalt ”touch-up” etter noen måneder, kanskje et halvt år, kanskje mer. Hvor ofte man trenger - eller ønsker er en tuch-up er veldig individuellt.

Restylane Skinbooster

1ml kr.  3690,-

2ml kr. 5900,-

Klinikk%20Estetikk%20gavekort_edited.jpg

Gavekort

Et gavekort fra Klinikk Estetikk er den perfekte jubileumsgave, vert/vertinnegave ellertil bursdag.

Hent gavekortet hos Klinikk Estetikk, eller bestill gavekort via linken nedenfor og få det tilsendt i posten, enten til deg selv eller den du vil gi det til.

Gavekortet blir levert i en lekker eske med sløyfe, påført verdi og dato. Gavekortet har valgfritt beløp mellom kr. 250,-  til 10.000,-
Kortet kan benyttes til alle behandlinger og hudpleieprodukter

Mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke løses inn i kontanter. Kortet har en gyldighet på ett år. 

For gavekort som bestilles på e-post og sendes i posten, kommer porto på kr. 45,- i tillegg til sum på gavekort. 

Gavekort  valgritt beløp fra

 250,- til 10 000,-                                   

Klinikk Estetikk BB glow

BB Glow

Vi gleder oss til å snarlig introdusere en av de hotteste trendene innen hudpleie!

Effekten av kan sammenlignes med BB-krem, man kan se forskjell allerede etter første behandling.

Den er berikket med næring og brightening ampull som inneholder flere planteekstrakter og  en ingrediens som er effektiv mot forstørrede porer, fine linjer og ujevn hudtone.

Effekten varer ca 6 måneder, gir glød fra innsiden, er smertefri og medfører ingen nedetid eller rødhet

Denne populære behandlingen vil snart være tilgjengelig i vår klinikk.

BBGlow                              kr.   2900,-

Klinikk Estetikk ClearLift

Clearlift

En smertefri behandling med laser som jobber med å stimulere kollagen i huden. Behandlingen er rask og komfortabel. Laseren virker primært i hudlaget 2-3 millimeter under overhuden og gir ingen ubehagelige reaksjoner. 

ClearLift  forbedrer hudens tekstur og  tone, gir styrke og elastisitet og har en oppstrammende effekt. Regenereringen - eller hudfornyelsen finner sted dypere i huden uten å skade hudens overflate. 

Clearlift kan forbedre fine linjer, rynker, rødhet, gi huden løft og en jevnere hudtone. Clearlift er forebyggende og kan gjøres i kombinasjon med en rekke andre kosmetiske behandlinger, og passer for deg som ønsker en behandling uten noe form for nedetid.

Clearlift fra                           kr. 3000,-

Klinikk Estetikk PRP hårtap Platelet Ric

PRP hårtap

Alopecia/hårtap (hårvekststimulering). Behandlingen forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake.

PRP bremser hårtap, gir ny vekst

Nyskaper og stimulerer vekst, som styrker hårfollikler og hårsparsomme områder. Blodplater er mest kjent for å reparere kroppen ved skade ved at de gir vekstfremmende egenskaper og stamceller i området kan bli stimulert.

PRP kan gi nye hudceller, blodåreceller og ikke minst hårsekkceller.Forsterker håret – gir tykkere hårstrå. Forbedrer hårkvaliteten

Kan gi gjenvekst der man har begynt å miste hår.

Aktivert PRP injiseres i de områdene som er utsatt for hårtap.

PRP hårtap                                5000,-

Klinikk Estetikk Skinbooster kur

Skinbooster kur

En unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at det binder vann. Restylane Skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane Skinboosters injiseres i mikro-doser i huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom. Effekten av Restylane Skinboosters er påvist og dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Noe effekt oppleves allerede etter første behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan ses. Restylane Skinbooster gjenskaper fukt og balanse i huden og gir huden mulighet til å styrkes og bli fastere. Spesielt godt egnet til behandling av små linjer og slapp hud i ansiktet, i lepper som har mistet volum og/eller fukt, på brystparti og hals, og hender. De som sliter med kronisk tørr og sensitiv hud pga genetikk, klima eller ulike hudsykdommer, eller ved bruk av ulike medikamenter har stor glede av fuktbehandlinger med skinbooster.

 

 

Restylane Skinbooster kur 

3 behandlinger á 2 ml kr. 15 950,-                    

Kontakt meg

Ta gjerne direkte kontakt for timebestilling eller om du har spørsmål om behandlinger.

E-post admin@pureskinmedical.no

Tlf  958 34 505

Messenger @pureskinmedical

bottom of page