top of page
Pure skin medical.png
PureSkin medical

Generell hudpleie er normalt ikke nok for å bli kvitt problemhud som acne, sprengte blodkar, rosacea og andre hudlidelser.

Vi tilbyr medisinsk hudpleie utført av lege hvor vi  kombinerer egnede hudpleieprodukter og laserbehandlinger  med reseptbelagte kremer og tabletter avhengig av ditt hudproblem og dine ønsker.

 

Vi tilbyr medisinsk hudpleie og produkter som er langt mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger. Vår lege Gary Kandela, gir medisinske hudbehandlinger med fokus på å gjenvinne og opprettholde en sunn og frisk hud.

Mer enn vanlig hudpleie -

vår Fotona laser er i øverst toppsjiktet av markedets mest effektive lasere for fjerning av utvekster og sprengte/skjemmende kar og var pionerlaseren bak behandlingen 4D laserfacelift.

 

Du trenger ingen henvisning av din fastlege for å bestille time hos oss.   

  Konsultasjon lege inntil 30 minutter 790,-.  Konsultasjon lege inntil 1 time 1400,-. Telefonresept 390,-

Kosmetisk kirurgi og kosmetisk behandling – merverdiavgiftsplikt

Fra 1. januar 2021 er det innført merverdiavgift på kosmetisk kirurgi og kosmetisk behandling som ikke er medisinsk begrunnet. 

Vår prisliste er er derfor justert etter gjeldende lovendring. 

Laserbehandling utvekster og arr PureSki

Utvekster, arr og vorter

Utvekster på huden oppstår av ulike grunner. I de aller fleste tilfeller er disse helt ufarlige, men kan være sjenerende eller plagsomme for de som har det.

Vi kan som regel enkelt fjerne utvekster med laser eller lett kirurgi. Plagsomme eller sjenerende arr etter operasjoner eller etter skader fjernes også ved hjelp av laser.

Der hvor laser ikke er aktuelt henviser vi til vår plastikkirurg.

Utvekster

Vi  benytter en laser som er er svært presis, hvor hver enkelt lysstråle fjerner et tynt hudlag på utveksten, og den fjernes lagvis på få minutter.​

Du må beregne 1-2 behandlinger, og  kan jobbe rett etter avsluttet behandling.

Vorter

Ved behandling av vorter, benytter vi en laser som stenger blodforsyningen til vorten slik at vorten skrumper bort.

Arr

Behandling med laser løser opp arrvev under overhuden og stimulerer nydannelse av normalt hudvev.

Er behandlingen smertefull?

Vi fjerner utvekster ved laser eller kirurgi. Du får bedøvelse før begge behandlinger og vil merke minimalt.

Vil jeg få arr etter behandlingen?

Ved fjerning av utvekster med laser, vil du få lite skjemmende arr som regel i form av en svak fargeforskjell som oftest jevner seg ut over tid.

Vår plastikkirurg Alexander Vigen syr intrakutant. Det gjør at arrdannelsen blir minimal.

Når kan jeg gå tilbake på jobb?

Som hovedregel kan du gå tilbake på jobb dagen etter.

Må jeg behandles flere ganger?

For de aller fleste holder det med en behandling. I enkelte tilfeller er det nødvendig med to for å bli helt kvitt utveksten.

Er det farlig å ha en utvekst?

I de fleste tilfeller er de helt ufarlige. Vi samarbeider med apotek som foretar alltid analyse av utvekster vi mener bør undersøkes.

Hvem kan ikke behandles?

Hvis du bruker medisiner som gjør deg spesielt sensitiv for lys, behandler vi ikke med laser, heller ikke om føflekker som endrer seg. Da anbefaler vi at du sjekker føflekken hos hudlege.

Arrbehandling fra 1700,-

Fjerning av utvekster fra 1500,-

Sprengte blodkar PureSkin medical.png

Sprengte blodkar

Sprengte blodkar opptrer ofte i ansiktet hvor huden utsettes for daglig miljøpåvirkning som sol og luftforurensning. I tillegg er kjemisk påvirkning fra sminke medvirkende årsak.

 

Ved hjelp av laser, kan vi fjerne sprengte blodkar i ansiktet skånsomt og effektivt. De fleste ser tydelig forskjell allerede etter første behandling.

 

På legger og lår  opptrer også ofte skjemmende blodkar røde eller blå.

Disse er også godt egnet for fjerning med laser.

Laserbehandling

​Vår laser fra Fotona føres over dine utsatte områder og blodtilførselen til den overflødige og ødelagte åren lukkes. Det kan 1-2 uker før huden normaliseres.

Er behandlingen smertefull?

Du får bedøvelse og vil knapt merke selve behandlingen. Etter behandlingen setter vi på plaster. Du får også med en foundation fra oss, slik at du kan dekke til det behandlede området.

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

De fleste trenger 1-3 behandlinger for å få et godt resultat.

Kan jeg jobbe etter en behandling?

Ja, det kan du fint. 

 

Kan jeg forvente å bli helt fint etter behandling?

De fleste blir betydelig bedre etter bare én behandling, men vi ser at det som regel kreves 1-3 behandlinger for å bli helt fin. 

 

Er det bivirkninger ved behandlingen?

Du kan få blåmerker i huden og blodårene blir mer synlige i en kort periode. Dette går over. Noen opplever også at de får brunlig pigmentforandring på området som er behandlet. Dette gjelder spesielt ved behandling av store områder. Også de forsvinner vanligvis i løpet av noen måneder. Komplikasjoner som sår og infeksjoner skjer av og til, men svært sjelden.

Kan alle behandles?
Pasienter med leggsår, diabetikere, gravide og ammende kan ikke behandles.

Fjerning av blodkar fra kr. 1700,-

Rosacea PureSkin Medical.png

Rosacea - rød hud

Rosacea - eller skjemmende rødfarge i ansiktet - er en av de vanligste hudsykdommene. Heldigvis er det hjelp å få.

Fortsatt er det usikker hva som er årsaken til Rosacea. Hudsykdommen kan være arvelig og tall viser at så mange som 40 prosent av de som har Rosacea, også har en i familien med samme problemer.

De vanligste symptomene er rødlig hud som kommer tilbake om igjen og omigjen i ansiktet. Noen opplever også kvise lignende utslett.

De fleste blir verre når de er ute i solen. Det lønner seg derfor å beskytte huden daglig med god hudpleie og solfaktor i kremene. I tillegg er det ulike behandlinger som hjelper.

De vanligste symptomene er rødlig hud som kommer tilbake om igjen og omigjen i ansiktet. Noen opplever også kvise lignende utslett.

De fleste blir verre når de er ute i solen. Det lønner seg derfor å beskytte huden daglig med god hudpleie og solfaktor i kremene. I tillegg er det ulike behandlinger som hjelper.

Vi behandler Rosacea eller rødhet i huden med følgende metoder

  • Ulike exfolianter

  • Laser

  • Dermalux (lysbehandling)

  • Tilpassede medisinske produkter som ZO og ZO Medical (Obagi) og Derma Ceutic

Best resultat får vi som ved å bruke en kombinasjon av flere behandlingsformer. Det er bruk av medisinske hudprodukter og medikamentell behandling, samt behandling i klinikken hos oss.

Er det bivirkninger ved bruk av hudpleie?

Når du bruker hudpleie med retinoider, vil de fleste oppleve forbedring i løpet av noen få uker. Enkelte opplever også bivirkninger som ligner på solbrent hud, som rødhet eller flassende hud. Det roer seg etter noen uker, men du bør unngå sol samt bruke krem med høy solfaktor når du er ute, uansett vær.

Er det bivirkninger ved bruk av medikamenter?

Medikamentell behandling kan gi rød og irritert hud. Du bør derfor unngå sol så godt du kan samt bruke hudkrem med høy solfaktor så lenge du er under behandling.

Er medikamentene farlige?

Medikamentet skal kun brukes under kyndig veiledning av lege.  

Hvor lenge varer medikamentell behandling?

6-12 måneder avhengig av dose

Utredning rosacea, inntil 60 min 1400,-

Behandlinger
Pigmentering PureSkin medical.png

Pigmentflekker

Pigmentflekker og melasma er vanlige tilstander særlig hos kvinner. 

Ofte skjer disse forandringene ved  graviditet, soleksponering og bruk av p-piller.

Leverflekker og talgvorter er vanlig i huden hos eldre, men man kan også få det tidligere. Som oftest dukker disse opp i ansiktet, på hendene og på overkroppen.

Årsak til pigmentforandringer er sammensatt, men faktorer som gjerne spiller inn er sollys, hormonelle forandringer, p-piller, samt betennelse.

Vi kan behandle pigmenteringstilstander effektivt med medisinske produkter fra ZO medical. 

Din behandler vil anbefale en behandlingsplan tilpasset din hud.

790,- for konsultasjon, som blir trukket ifra ved kjøp av medisinsk ZO program.

Rynker laserbehandling Pureskin medical.

Rynker/hudoppstramming

Når huden eldes skjer det er rekke endringer i de forskjellige lagene. Hudens produksjon av kollagen og hyaluronsyre avtar med alderen, og det resulterer i tap av fylde og volum i underhuden. Dette gjelder spesielt etter fylte 30 år.

Vi anbefaler laserbehandlinger kombinert med medisinske hudprodukter for å stimulere og  reaktivere hudens eget reparasjons system.

Laserbehandling med Fotona 4 og 5D

Vi laserbehandler kinnene via munnhulen, deretter vil kinn og kjevelinje behandles utenfra. 

Vi fortsetter med å varme opp hele ansiktshuden og avslutter behandlingen med en lett laserpeel hvor laseren fjerner de aller ytterste hudlagene.

 

Behandlingen oppleves ikke som smertefull og utføres av sertifiserte behandlere. Dette er en helt trygg behandling som knapt gir bivirkninger. Laserpeel er forbundet med rødhet og flassing i noen dager.

5D hudforbedring ansikt 3900,-

4D hudforbedring ansikt 3600,-

3D hudforbedring ansikt 2500,-

Oppstramming rundt øyne  2100,-

Acne kviser Pureskinn medical.png

Akne og kviser

80 % av alle ungdommer rammes av kviser. 1 av 5 blir plaget med kviser også i voksen alder. Ubehandlet akne kan oppleves som et sosialt problem og gi arrdannelse som er vanskelig å korrigere. Vi tar ditt akneproblem på alvor - det finnes i dag svært gode behandlinger for både lett til alvorlig akne. Sorte prikker, nupper eller små kviser skyldes økt talgproduksjon. De større, dypere kvisene kommer av at talgkjertelen blir betent i underhuden. Enkelte kan gi skjemmende arr. 

Om du har dype kviser bør du ta kontakt da det finnes effektiv behandling som hjelper deg med å bli kvitt problemet før du utvikler arr. 

Ved milde plager, viser forskning at kremer og gel med retinoider hjelper. Noen av disse kremene er reseptfrie. Sterkere kremer er reseptbelagte.

Ved milde til moderate plager tilpasser vi en behandling for din hud bestående av produkter, peelinger og laserbehandlinger.

Ved moderat til alvorlig akne vil vi vurdere om en kur med Isotretinoin, er aktuelt. Fordelen med slik behandling er at flertallet blir varig kvitt akne.

Utredning akne, inntil 60 min 1400,-

Pure Skin medical neglsopp laser.png

Neglsopp

Neglesopp er ofte kronisk, men med fire laserbehandlinger kan du bli kvitt problemet.Laserbehandlingen er rask og enkel. Laserlyset skytes mot neglen, passerer neglen og ødelegger soppen. For å komme soppen helt til livs, trenger du fire behandlinger med cirka tre ukers mellomrom.​

Soppen dør raskt etter behandlingen. Det tar derimot tid før neglen har vokst ut og er sunn og frisk. Stortåneglen bruker cirka 12 måneder på å bli helt frisk, mens lilletåen bruker cirka seks måneder.

Er du usikker på om du har neglesopp?

Hvis du er usikker om negleforandringer skyldes andre ting som for eksempel psoriasis, eksem eller forstyrrelser i negleveksten - anbefaler vi at du kommer til konsultasjon hos vår lege Gary Kandela.

Laserbehandling neglsopp 4 x 750,-

Pure Skin medical lepper laser liplease.

Liplase

Naturlig fyldigere og mykere lepper uten fillerinjeksjoner.

Dette er en ny laserbehandling hos oss for de som vil ha mer fylde i leppene og ikke ønsker fillerbehandling.

Myke, delikate og fyldige lepper er en stor del av dagens skjønnhetsbilde. 

Liplase er en ikke- invasiv behandling hvor man oppnår fyldigere, mykere lepper ved å stimulere kroppens eget kollagen og hyaluronsyresystem gjennom bruk av laser. Man unngår risiko forbundet med fillerinjeksoner og får et naturlig resultat. Det nesten ingen nedetid.

Resultatet er ikke synlig etter en behandling og man anbefaler minst 3 behandlinger. Over tid, ca. 4-6 mnd vil leppene bli både fyldigere og mykere.

Denne behandlingen er en fint alternativ for dem som ikke ønsker leppefiller og kan trygt gjentas regelmessig for å beholde leppenes fylde.

Liplase     1 behandling        1700,-Liplase      3 behandlinger  4300,-

Morten Haug.png

Plastikk kirurg

Dr.Morten H. Haug fra Nimo klinikken i Drammen, kommer til oss.

Ønsker du en uforpliktende konsultasjon?

 

For timebestilling, send mail til sickan.tveiten@nimo.no
 

Ring Dr.Morten H.Haug på tlf. 95282107
Nimo klinikken tlf. 31300911.

 

Ønsker du mer informasjon, se nimo.no

Pure Skin Medical hudhelse zo produkter.

Bestill ZO Skin produkter

Nå kan du bestille ZO Skin Health og Colorescience  hvor du i fred og ro kan handle dine favoritter. Målet med webshoppen er å sikre best mulig resultat ved bruk av ZO Skin Health og Colorescience. For å sikre dette må alle som handler ZO og Colorescience digitalt ha hatt en konsultasjon hos hos oss. Konsultasjonen kan være personlig oppmøte eller digital.

I konsultasjonen får du råd om hvilke kremer du skal bruke for akkurat din hud slik at du kan oppnå de resultater du ønsker. Etter konsultasjonen får du en unik kode som du kan bruke for å logge inn i nettbutikken.

Enklere blir det ikke!

Er du fast ZO-bruker får du en kode på klinikken som du kan bruke ved innlogging. Er du ny med ZO, ta kontakt med oss for konsultasjon og rådgivning for din hud enten i person eller digitalt. Du får så en kode for innlogging og vipps er du klar for å få tilsendt produkter rett hjem til deg. Denne måten sikrer at du får best mulig resultat av ditt ZO Skin Health-kremprogram levert rett hjem.

Pure Skin medical hudhelse-zo-skinhealth

ZO Skin Health

Konseptet ZO® Skin Health Circle er utviklet av Dr. Obagi. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

Produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander.

Produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander.

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger som anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

Kontakt oss

Ta gjerne direkte kontakt for timebestilling eller om du har spørsmål om behandlinger.

E-post admin@purehelpmedical.no

Messenger @pureskinmedical

Takk for at du meldte deg på

bottom of page