PureSkin medical

Generell hudpleie er normalt ikke nok for å bli kvitt problemhud som acne, sprengte blodkar, rosacea og andre hudlidelser.

Vi tilbyr medisinsk hudpleie utført av lege hvor vi  kombinerer egnede hudpleieprodukter og laserbehandlinger  med reseptbelagte kremer og tabletter avhengig av ditt hudproblem og dine ønsker.

 

Vi tilbyr medisinsk hudpleie og produkter som er langt mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger. Vår lege Gary Kandela, gir medisinske hudbehandlinger med fokus på å gjenvinne og opprettholde en sunn og frisk hud.

Mer enn vanlig hudpleie -

vår Fotona laser er i øverst toppsjiktet av markedets mest effektive lasere for fjerning av utvekster og sprengte/skjemmende kar og var pionerlaseren bak behandlingen 4D laserfacelift.

Du trenger ingen henvisning av din fastlege for å bestille time hos oss.   

  

Behandlinger

Utvekster, arr og vorter

Utvekster på huden oppstår av ulike grunner. I de aller fleste tilfeller er disse helt ufarlige, men kan være sjenerende eller plagsomme for de som har det.

Vi kan som regel enkelt fjerne utvekster med laser eller lett kirurgi. Plagsomme eller sjenerende arr etter operasjoner eller etter skader fjernes også ved hjelp av laser.

Der hvor laser ikke er aktuelt henviser vi til vår plastikkirurg.

Utvekster

Vi  benytter en laser som er er svært presis, hvor hver enkelt lysstråle fjerner et tynt hudlag på utveksten, og den fjernes lagvis på få minutter.​

Du må beregne 1-2 behandlinger, og  kan jobbe rett etter avsluttet behandling.

Vorter

Ved behandling av vorter, benytter vi en laser som stenger blodforsyningen til vorten slik at vorten skrumper bort.

Arr

Behandling med laser løser opp arrvev under overhuden og stimulerer nydannelse av normalt hudvev.

Er behandlingen smertefull?

Vi fjerner utvekster ved laser eller kirurgi. Du får bedøvelse før begge behandlinger og vil merke minimalt.

Vil jeg få arr etter behandlingen?

Ved fjerning av utvekster med laser, vil du få lite skjemmende arr som regel i form av en svak fargeforskjell som oftest jevner seg ut over tid.

Vår plastikkirurg Alexander Vigen syr intrakutant. Det gjør at arrdannelsen blir minimal.

Når kan jeg gå tilbake på jobb?

Som hovedregel kan du gå tilbake på jobb dagen etter.

Må jeg behandles flere ganger?

For de aller fleste holder det med en behandling. I enkelte tilfeller er det nødvendig med to for å bli helt kvitt utveksten.

Er det farlig å ha en utvekst?

I de fleste tilfeller er de helt ufarlige. Vi samarbeider med apotek som foretar alltid analyse av utvekster vi mener bør undersøkes.

Hvem kan ikke behandles?

Hvis du bruker medisiner som gjør deg spesielt sensitiv for lys, behandler vi ikke med laser, heller ikke om føflekker som endrer seg. Da anbefaler vi at du sjekker føflekken hos hudlege.

Pigmentfleker

Pigmentflekker og melasma er vanlige tilstander særlig hos kvinner. 

Ofte skjer disse forandringene ved  graviditet, soleksponering og bruk av p-piller.

Leverflekker og talgvorter er vanlig i huden hos eldre, men man kan også få det tidligere. Som oftest dukker disse opp i ansiktet, på hendene og på overkroppen.

Årsak til pigmentforandringer er sammensatt, men faktorer som gjerne spiller inn er sollys, hormonelle forandringer, p-piller, samt betennelse.

Vi kan behandle pigmenteringstilstander effektivt med medisinske produkter fra ZO medical. 

Din behandler vil anbefale en behandlingsplan tilpasset din hud.

Svettebehandling

Noen er plaget av unormalt mye svetting. Enkelte svetter så mye at det er et stort problem i sosiale situasjoner. Store svetteringer under armene og klamme hender gjør at noen ikke tør å gå i T-skjorte eller ta andre i hendene.

Svette kommer fra svettekjertlene som finnes over hele kroppen, men som man finner spesielt mange av i armhulen. Svettekjertlene styres av nervesystemet og ved sterke impulser dannes det mer svette.

Botox er godkjent i Norge for disse plagene og hemmer signaloverføringen fra nervene til svettekjertlene slik at disse produserer mindre svette. 

Botox-injeksjoner like under hudoverflaten i armhulene er en effektiv  og ufarlig behandling som reduserer svettevolum med 80-90% hos over 90% av behandlede. 

Effekten inntrer som oftest innen få dager, senest  innen 10 dager og varer i ca. 6 måneder.  Ved gjentatte behandlinger kan man oppleve at effekten varer lenger.

Etter behandlingen vil det kun være minimale bivirkninger i form av litt ømhet. 

Plastikk kirurgi tunge øyelokk

Vi samarbeider med plastikkirurg Dr. Morten Haug – NIMO klinikken Drammen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser

Konsultasjon hos lege ½ time

Kr.                                                790,-

 

Konsultasjon hos lege 1 time (akne/rosaceautredning)

Kr.                                              1400,-

 

Telefonresept kr.                        390,-

 

Fjerning av utvekster

Fra kr.                                       1500,-                                                            Laserbehandling av blodkar 

Fra kr.                                        1500,-

 

Laserbehandling av neglesopp pr gang(standard 4 ganger)                   

Kr.                                                750,-

 

Fotona 4D (laserfacelift) pr gang(standard 4 ganger)                    Kr.                                              2900,-

 

Fotona 5D (laserfacelift med behandling av rynker rundt munn)           

Kr.                                              3400,-

Liplase                 

Kr.                                              1500,-

Liplase (pakke på 3 behandlinger)    Kr.                                              3900,-

 

Sprengte blodkar

Sprengte blodkar opptrer ofte i ansiktet hvor huden utsettes for miljøpåvirkning som sol og luftforurensning. I tillegg er kjemisk påvirkning fra sminke medvirkende årsak. Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på, er ved hjelp av laser.

Fjerning med laser

Laser  fjerner sprengte blodkarene permanent, behandlingen går raskt og smerter begrenses av ispakninger og luftkjøler. Laseren føres over de utsatte områdene slik at blodtilførselen til den overflødige og ødelagte åren lukkes. Det kan ta 1-2 uker før huden normaliseres. 

På legger og lår  opptrer også ofte skjemmende blodkar røde eller blå.

Disse er også godt egnet for fjerning med laser.

Er behandlingene smertefulle?

Smertene begrenses for det meste ved hjelp av kjøling før og etter. Da behandlinger går raskt er det få som opplever behandlingen som plagsom.

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

De fleste trenger 1-3 behandlinger for å få et godt resultat.

Kan jeg jobbe etter en behandling?

Du kan jobbe umiddelbart etter behandling, men må avstå fra aktiv soling minst 2 uker før og etter behandlingen og unngå hard trening 1 uke etter.

 

Er det bivirkninger ved behandlingen?

Du kan få blåmerker og blodårene blir mer synlige i en kort periode. Ved behandling av store områder kan et fåtall utvikle brunlig pigmentforandring på behandlet område. De forsvinner normalt i løpet av noen måneder. Komplikasjoner som sår og infeksjoner er svært sjeldent.

Hvem kan ikke behandles?

Pasienter med leggsår, diabetikere, gravide og ammende behandles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rynker/hudoppstramming

Når huden eldes skjer det er rekke endringer i de forskjellige lagene.Hudens produksjon av kollagen og hyaluronsyre avtar med alderen, og det resulterer i tap av fylde og volum i underhuden. Dette gjelder spesielt etter fylte 30 år.

Vi anbefaler laserbehandlinger kombinert med medisinske hudprodukter for å stimulere og  reaktivere hudens eget reparasjons system.

Laserbehandling med Fotona 4 og 5D

Vi laserbehandler kinnene via munnhulen , deretter vil kinn og kjevelinje behandles utenfra.  Vi fortsetter med å varme opp hele ansiktshuden og avslutter behandlingen med en lett laserpeel hvor laseren fjerner de aller ytterste hudlagene. Behandlingen oppleves ikke som smertefull og utføres av sertifiserte behandlere. Dette er en helt trygg behandling som knapt gir bivirkninger. Laserpeel er forbundet med rødhet og flassing i noen dager.

Liplease

Naturlig fyldigere og mykere lepper uten fillerinjeksjoner.

Dette er en ny laserbehandling hos oss for de som vil ha mer fylde i leppene og ikke ønsker fillerbehandling.

Myke, delikate og fyldige lepper er en stor del av dagens skjønnhetsbilde. 

Liplase er en ikke- invasiv behandling hvor man oppnår fyldigere, mykere lepper ved å stimulere kroppens eget kollagen og hyaluronsyresystem gjennom bruk av laser. Man unngår risiko forbundet med fillerinjeksoner og får et naturlig resultat. Det nesten ingen nedetid.

Resultatet er ikke synlig etter en behandling og man anbefaler minst 3 behandlinger. Over tid, ca. 4-6 mnd vil leppene bli både fyldigere og mykere.

Denne behandlingen er en fint alternativ for dem som ikke ønsker leppefiller og kan trygt gjentas regelmessig for å beholde leppenes fylde.

 

 

 

Bestill ZO Skin produkter

Nå kan du bestille ZO Skin Health og Colorescience  hvor du i fred og ro kan handle dine favoritter. Målet med webshoppen er å sikre best mulig resultat ved bruk av ZO Skin Health og Colorescience. For å sikre dette må alle som handler ZO og Colorescience digitalt ha hatt en konsultasjon hos hos oss. Konsultasjonen kan være personlig oppmøte eller digital.

I konsultasjonen får du råd om hvilke kremer du skal bruke for akkurat din hud slik at du kan oppnå de resultater du ønsker. Etter konsultasjonen får du en unik kode som du kan bruke for å logge inn i nettbutikken.

Enklere blir det ikke!

Er du fast ZO-bruker får du en kode på klinikken som du kan bruke ved innlogging. Er du ny med ZO, ta kontakt med oss for konsultasjon og rådgivning for din hud enten i person eller digitalt. Du får så en kode for innlogging og vipps er du klar for å få tilsendt produkter rett hjem til deg. Denne måten sikrer at du får best mulig resultat av ditt ZO Skin Health-kremprogram levert rett hjem.

 

Rosacea - rød hud

Rosacea eller skjemmende rød hud i ansiktet er en av de vanligste hudsykdommene vi har. 

Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i ansiktshuden, særlig sentralt i ansiktet. Tilstanden debuterer ofte med anfallsvis rødming, episoder som kan vare cirka fem minutter. Etterhvert kan huden i pannen og over nese og kinn bli mer vedvarende rød og eventuelt hoven. Det er ikke uvanlig å se utvidede blodkar i huden etterhvert. En del av pasientene får også små kviser i det røde området. Området rundt øyne og munn er sjelden angrepet. Rosacea oppstår typisk i 20-50 års alderen. Kvinner rammes noe oftere enn menn. De fleste blir værre ved eksponering i sol. Det lønner seg derfor å beskytte huden med god hudpleie og kremer med solfaktor.

Vi behandler Rosacea med følgende metoder:

  • Reseptbelagt medisin

  • Medisinske produkter  fra ZO Medical.

Best resultat oppnås ved å benytte en kombinasjon av begge behandlingsformer.

Vi samarbeider med en expert på laserbehanding av mer fremskreden rosacea.

Er det bivirkninger ved bruk av hudpleie?

​Når du bruker hudpleie med retinoider, vil de fleste oppleve forbedring i løpet av noen få uker. Enkelte opplever også bivirkninger som rødhet eller flassende hud. Det roer seg etter noen uker, men du bør unngå sol og bruke krem med høy solfaktor når du er ute, uansett vær.

Er det bivirkninger ved bruk av medikamenter?

Medikamentell behandling vil gi tørre lepper. Du må bruke hudkrem med høy solfaktor så lenge du er under behandling. ​

Ved ønske om en solferie kan behandlingen avbrytes midlertidig.

Er medikamentene farlige?​

Medikamentene skal kun brukes under kyndig veiledning av vår lege.  

Hvor lenge varer medikamentell behandling?​

6-12 måneder avhengig av hvilken dose som fungerer for deg.

Akne og kviser

80 % av alle ungdommer rammes av kviser. 1 av 5 blir plaget med kviser også i voksen alder. Ubehandlet akne kan oppleves som et sosialt problem og gi arrdannelse som er vanskelig å korrigere. Vi tar ditt akneproblem på alvor - det finnes i dag svært gode behandlinger for både lett til alvorlig akne. Sorte prikker, nupper eller små kviser skyldes økt talgproduksjon. De større, dypere kvisene kommer av at talgkjertelen blir betent i underhuden. Enkelte kan gjenlate skjemmende arr. 

Om du har dype kviser bør du ta kontakt da det finnes effektiv behandling som hjelper deg med å bli kvitt problemet før du utvikler arr. 

Ved milde plager, viser forskning at kremer og gel med retinoider hjelper. Noen av disse kremene er reseptfrie. Sterkere kremer er reseptbelagte.

Ved milde til moderate plager tilpasser vi en behandling for din hud bestående av produkter, peelinger og laserbehandlinger.

Ved moderat til alvorlig akne vil vi vurdere om en kur med Isotretinoin, er aktuelt. Fordelen med slik behandling er at flertallet blir varig kvitt akne. ​

Neglsopp

Neglesopp er ofte kronisk, men med fire laserbehandlinger kan du bli kvitt problemet.Laserbehandlingen er rask og enkel. Laserlyset skytes mot neglen, passerer neglen og ødelegger soppen. For å komme soppen helt til livs, trenger du fire behandlinger med cirka tre ukers mellomrom.​

Soppen dør raskt etter behandlingen. Det tar derimot tid før neglen har vokst ut og er sunn og frisk. Stortåneglen bruker cirka 12 måneder på å bli helt frisk, mens lilletåen bruker cirka seks måneder.

Er du usikker på om du har neglesopp?

Hvis du er usikker om negleforandringer skyldes andre ting som for eksempel psoriasis, eksem eller forstyrrelser i negleveksten - anbefaler vi at du kommer til konsultasjon hos vår lege Gary Kandela.

 

 

ZO Skin Health

Konseptet ZO® Skin Health Circle er utviklet av Dr. Obagi. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

Produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander.

Produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander.

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger som anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

Behandlinger

Kontakt oss

Ta gjerne direkte kontakt for timebestilling eller om du har spørsmål om behandlinger.

E-post admin@purehelpmedical.no

Tlf 4006 4008

Messenger @pureskinmedical

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram

©2020 design Reklamekonsulenten AS